Operación bikini

Olvídense de la dieta de la alcachofa, la de la manzana, el método Montignac, la dieta Lobezno y los dos litros de agua diarios.

Por fin la dieta definitiva. Y encima, placentera (o al menos debería). Tómenla con medida, no sea que al principio se muera de agujetas. Aunque en serio, que la cosa se pone fea.

Y triste, que el 10% de la población no la haga nunca, esta dieta.

(Banda sonora: Kiss Kiss - Tarkan)

4 comentarios:

Marta dijo...

I posats a demanar, fer aquesta dieta amb el Lobezno... ;)

acolostico dijo...

Nunca me han preocupado las dietas, espero seguir así...

Anna dijo...

I posats a demanar, fer aquesta dieta amb el Lobezno... ;)Dona...seria una bona garantia de segui la dieta amb èxit... (no ´sé com es pot posar un smiley que baveja...PErò vaja...Us en feu a la idea, no?)

Nunca me han preocupado las dietas, espero seguir así...A mi, des que vaig decidir que no m'agrada la platja i que la vida sense pernil ni xocolata és una condemna a la infelicitat més absoluta, tampoc...

(si...ja ho sé...hauria de dir allò de la bellesa està a l'interior i tal...Però no cal, no? Som tots prou adults per saber que no és cert...)

Replicant dijo...

Curiosament, el catedràtic de fisiologia ens va jurar que no perdríem mai pes amb aquesta dieta...Clar que val més besar que no mossegar a la cara (uix).